Sanatate in pasi de dans 2014

Sanatate in pasi de dans 2014

Proiectul vine in urma raspunsului pozitiv pe care publicul tinta al CCS Craiova l-a manifestat la organizarea unor activitati de similare in anii trecuti in parteneriat cu Sindicatul Studentilor Medicinisti din Craiova.
„Sanatate in pasi de dans 2014” este un proiect energic si plin de voie buna, un mod perfect de a cunoaste noi oameni, de a comunica! Orele de dans sportiv, saptamanale, vor tine participantii in miscare permanenta, vor crea o statura si eleganta aparte, vor dezvalui amplitudinea exprimarii prin ritm si creatie. Una dintre cele mai usoare si placute metode de a va simti bine si de a va mentine in forma este, fara doar si poate, dansul.
O alta veste buna este aceea ca lectiile de dans pot incepe la orice varsta, iar profesionistii asigura ca nimeni nu are doua picioare stangi. Exista cursuri speciale pentru incepatori si, in plus, toata lumea se afla aici pentru divertisment, pentru a inlatura monotonia, ca sa lege noi prietenii, sa se mentina in forma si nici de cum pentru competitie. Efectuat cu regularitate, dansul imbunatateste mobilitatea articulatiilor si a musculaturii precum si elasticitatea si flexibilitatea intregului corp. Mai mult decat atat, va ajuta sa slabiti deoarece, in 30 de minute, organismul arde intre 150 si 250 de calorii, in functie de ritmurile alese.
Proiectul se va desfasura sub forma unor cursuri de dans, care se vor finaliza cu un concurs local. Premiantii editiei craiovene vor merge mai departe in etapa nationala.

Distribuie